Sunday, December 28, 2008

Knegarn härmar sin fru

Tänkte summera året som gått och snor konceptet från frugan: plockar smått och gott ur bloggen. Håll tillgodo

I januari hade jag som nyårslöfte att börja motionera, närmare bestämt simma. Och jag började mycket riktigt simma. Sen raserade jag min renlevnad genom att gå ut med jobbet.

I februari skrev jag bara ett inlägg, om hur jag slutade simma men i övrigt den månaden så hade vi ett Wantedgig på Almenäs källare. Det vill vi gärna ha igen, bra ställe.

I mars var det dags att besiktiga bilen och bli sjuk. Roligt blev det åter när Nisse Hellberg spelade på Huset. Vad har egentligen hänt med Huset sedan dess?

I april blev det http://knegarn.blogspot.com/2008/04/en-trevlig-kvll-med-brderna-svensson.html ja ni ser väl nästan vad det står. Och så var det fullt upp med Gimps from hell, bandet som nu blivit Knegarnbandet.

Maj började som april slutade, i New York. Väl hemkommen blev det jam med St Clair och Popadelica. Fyllde även år och så blev det värmebölja. Gimps from hell spelade under stort besvär in demo, och så började Knegarn skriva Knegarnlåtar efter ett halvårs uppehåll.

Det blev tidig semester i juni, Sweden Rock och matförgiftning. Ett par roliga Wantedgigs, början på slutet (???) och så spelade Knegarn in en platta med omstämd gitarr.

I juli picknick med Leonard Cohen, spelningar med och utan Undercover och en solsemester i Bulgarien. Hemma i augusti mer jam med St Clair, Way out west i GBG och oundvikligen en ny höst på Ikealagret.

I september lyckades supercoverbandet spela två gånger i Vaggeryd under september månad samtidigt som Knegarnbandet tog form och den 4 oktober var hittills enda spelningen. Det var Lundellfeber på bloggen och på Konserthuset.

November innebar diverse bilfix och hyllande av Hendrix. Knegarn berättade även om sina TV-vanor på bloggen. Efter diverse förberedelser kunde Knegarnbandet börja spela in sin platta första veckan i december men det skulle dröja ända till den 19:e innan allt var klart. Senaste veckan: jul, ännu mer jam med St Clair och några kringströdda arbetsdagar. Det var det hela...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home