Monday, July 06, 2009

Knegarn har semester


Eller: efter solsken kommer regn. Illustreras här på tydligt sätt.

Som någon (?) kanske märkt så släpar bloggen efter en del. Inlägget från Midsommar skapades 10 dagar EFTER midsommar så det är ju fullt logiskt att ni idag bjuds på 2 recensioner från Metaltown: (27 juni)

EVERGREY betyg 3

Att Tom S Englund är en utrycksfull sångare med känsla för feeling är ingen nyhet, synd då att Evergreys låtar går in genom ena örat och ut genom det andra. Materialet är alltför anonymt för att göra något bestående intryck på mig. Det blir en stunds underhållning men inte man kommer att minnas. Vässa låtarna!

HAUNTED betyg 4

The Haunted är så taggade att de börjar spela två minuter INNAN utsatt tid och varför inte - vill man rocka loss så är det bara att köra. Haunted radar upp musikaliska käftsmällar och baskaggarna Peter Möller Jensens baskaggar smattrar som dom ska. Sångaren Peter Dolving blandar skämt och allvar i sitt mellansnack och Haunted går i mål med en grym spelning.

Jag hade egentligen tänkt recensera mer men jag orkade inte. Hipp som happ så var första semesterveckan slut och jag jobbade tisdag-lördag. Nästa blogg blir väl om gårdagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home