Wednesday, August 20, 2008

seeeeeeeeeeeeega kvällsvecka

Jag måste ha tappat stinget fullständigt under sommarn för jag blir så makalöst trött på kvällsveckan. Sånt borde vara reserverat till morgonveckan. kanske för att man sitter här ve datorn hela förmiddan å hoppar mellan myspace och facebook. vädret ska vi inte tala om. när gatlyktan lyser mitt på dan så behöver inget mer sägas. istället minns jag badsäsongen 08:

6-7 juni: Monsunen, Norje havsbad, Blekinge
4-5 juli: Vättern, Vätterstranden
24-25 juli: Vättern, Vätterstranden
27-28 juli: Vättern, Vätterstranden
30 juli: Svarta havet, Sunny Beach, Bulgarien
4 augusti: Svarta havet, Sunny Beach, Bulgarien
16 augusti: Ören, Örserum

Det får duga. jag saknar förvisso Västkusten, Tahesjön och Fängen. De två sistnämnda har fortfarande en chans, men den krymper för varje dag...

Friday, August 15, 2008

Bunta ihop dom!

Det finns en monolog med Lars Ekborg som heter ”Bunta ihop dom”, ja här är den förresten. Ekborgs alias, en rasistisk machoman från Norrland räknar upp folk han inte gillar – typ alla som inte är som han själv - och bland dessa finns mopedister.

Detta är brännande aktuellt: VAD KOMMER DOM IFRÅÅN? Jag menar, jag körde väl moped själv i min ungdom men det var ju för fanken på landet. I stan är de som trafikens myror, kryllar runt lite hur dom vill. Jag genomförde en blixtsnabb raid björngränd-systemet a6-kultan-björngränd nyss och de kom från alla håll – mopedister. Ja vet inte vad slutsatsen blir här men som sagt, bunta ihop dom!!

Knegarn drar nordösterut

Ja nu är det väl knappt lönt å skriva nåt om hur Way Out West var men jag kan lägga upp några bilder om ni vill.

Det är dags att dra igång Wantedsäsongen och det gör vi precis som för två år sen i Örserum. Såhär var det förra gången.

Thursday, August 07, 2008

Knegarn drar västerut

Way Out West imorrn då alltså. Sommarens stora final. Precis som innan Sweden Rock listar jag 10 måsten:

Mando Diao
Sonic Youth
Grinderman
Broder Daniel
Kelis (frugans måste)
Sahara Hotnights
Silverbullit
Håkan Hellström
Flaming Lips
Neil Young

Kapsylnostalgi



När såg ni en sån här kapsyl sist? Den hittades på en Tuborg Lemon inköpt under Bulgariensemestern. De måste ha försvunnit i Sverige under tidigt nittiotal typ. Lite kul!