Friday, January 27, 2006

Såga så spånet yr

Markus Larsson på Aftonbladet fortsätter ett såga rockgubbar. Eller britpopgubbar i detta fall. Ni kanske minns sågningen av dylan i höstas, nu händer samma sak med Oasis. Visst, de kan ha vart trötta på scen men Oasis har väl aldrig varit världens mest rörliga band. Vad väntar sej herr Larsson? Rock är rock, musikens kött, sås och potatis. Smakar inte den rätten får man äta nåt annat. Så slipper man dela ut streck i betyg hela dagarna.

5 Comments:

Anonymous Antipasti said...

Notera också hur han gör en poäng av att alla i publiken utom han verkar tycka att det är bra...

12:09 PM

 
Blogger Björn Johansson said...

Kunde inte sagt det bättre själv!

5:05 PM

 
Anonymous Antipasti said...

Därmed inte sagt att han inte har rätt. Personligen har jag aldrig fattat hur Oasis lyckats lura världen att de är det nya The Beatles när de så uppenbart är det nya Status Quo. Så jag tivlar inte för en sekund på Larsson. Tyckte bara det var en lustig situation att påpeka, att alla utom Larsson gillar det, och det är han som är där för att fälla domen i Sveriges största kvällstidning. Till och med han själv måste ju tyckt att det kändes lite konstigt...

10:37 PM

 
Anonymous Johanna said...

Hey, skönt skrivet knegarn! Men jag måste demonstrera lite mot antipasti. Jämför inte Oasis med Status Quo om du har något vett i kroppen! Sen kan jag säga att det är synd att du litar helt och fullt till Markus Larsson som inte riktigt har det skottat ända fram, för jag var där på hovet den 26 januari.. och dom var kungar!

9:35 AM

 
Blogger Knegarn said...

Nej, man ska inte lita på M Karlsson

2:00 PM

 

Post a Comment

<< Home