Wednesday, May 27, 2009

Blev mest avskräckt när Mia Friedner för några veckor sedan genomförde sin detox, som bl a innebar att man inte dricker kaffe,. Men i måndags tänkte jag: vafan, jag jobbar kväll, jag behöver egentligen inte nåt kaffe denna veckan. Det är mest en rutin.

Så jag slutade helt enkelt dra i gång en kanna direkt på morrnen, inget kaffe på maten, och jag tog heller inget gratiskaffe (fast det tog emot) på jobbet.

Detta är nu tredje dagen och inte fan känner jag mig mer hälsosam, har istället en lätt huvudvärk hela tiden. Vad är vitsen med att INTE dricka kaffe egentligen? Jag börjar nog snart igen.

Knegarn laddar om

Igår hämtade jag nyss nämnda portastudio från lagningen och kunde på så vis få lite reverb på mastordontinspelningen från sportfesten i Örserum. En nätt inspening på 3 X 74 minuter som på vissa ställen kompletterats med nytt baskomp men är en faschinerande kamp mellan 3 coverbbandsmusiker och ett gäng fulla och galna (utklädda) idrottsmän anförda av den mer sympatiske Dick Aronsson.

Friday, May 15, 2009


Ja då var plattan klar. Vad jag inte nämnt är att den är inspelad på en trasig portastudio. Kanal 1 går inte att använda för man hör inte det man har spelat in – ingen playback på 1an. Därför begav jag mig till det trafikmässigt livsfarliga torpa och lämna in den. Får se om de kan fixa det. Blir det för dyrt skiter jag i’et.

Jag tyckte väl det var kallt ute idag, och när jag kolla tempraturmätaren på swedbank stod det +6! I mitten av maj! Blir nog inte Fiskarn i helgen…

Monday, May 11, 2009

KNEGARN KÄMPAR PÅ

Arbetet med plattan går sakta men man får inte ge sig. I ett svagt ögonblick fick jag för mig att jag behövde en producent men vad ska den ha i betalt när inspelningsbudgeten är 0 kr? Det som får kosta är antingen mastering (man fixar till finputsningen av ljudet) eller omslag, antagligen omslag. Men gör man omslag måste man ju bränna skivor också, och det är ju skitjobbigt. Räcker det inte med att kämpa med att hitta lediga stunder att spela in på??? Förresten är låten jag jobbar med nu beatbaserad, lite techno-raveaktig??? Vad månde det bliva…

Sthlm


Reklam - man ur huse imorrn alla Stockholmare!

Parlamentet?

Det är ju iallafall det röda

och det blå laget.

Korkade stolar.
Så var den ordinarie helgen över, men jag har ledig månda för jag skulle ha jobbat lördag i lördags men jobbade in den lördan i mars, känns rätt gutt i retrospekt. Nu ska jag skriva klart några Knegarnlåtar och sedan hjälpa syrran me lite möbelinköp och förhoppningsvis repa med Wanted inför balspelningen. Får försöka blogga oftare, det var 2 veckor sen sist.