Monday, September 29, 2008

Snart klart

Idag hade vi genrep med Knegarnbandet. Det kan bli lite putsning på lördag med men annars ska allt vara klart. Nu återstår bara för William att lära sig alla låtar, därför spelade vi in repet och jag håller på att göra mp3or som jag skall mejla till honom. Man gör ju så nuförtiden.

Saturday, September 13, 2008

fiskekrog fiskekrog


Där har vi stambordet.

Ankorna är redan på plats.

Kanske sista soliga besöket på Fiskarn....i år...

Saturday, September 06, 2008

Underwaterwantedcoverwunder...what???

Idag har supergruppen som heter nåt liknade rubriken sitt första gig. Vi har repat före jobb och efter jobb och nu får det vara bra.
Jag tar alltså bilden, det är därför jag inte är med. Nästa lördag får allmänheten sin chans att höra denna konstellation på Sir Simons.

Tuesday, September 02, 2008

Skivhöst

Höst betyder alltid skivhöst. Denna skivhöst tjuvstartade med Slipknots nya ”All hope is gone” och nästa stora begivenhet är Metallicas ”Death magnetic” som släpps den 12e sept. Bandet pytsar ut låt efter låt på sin hemsida så de mest fanatiska fansen behöver knappt köpa skivan när den kommer. Jag har bara hört 2 låtar, varav en i liveversion. Det räcker så länge.

Äntligen fattar jag albumtiteln efter att ha läst en av texterna: ” Death Magnetic, Pulling closer still”. Döden är alltså en magnet som hela tiden drar oss till sig, jag kan köpa det resonemanget. Och jag har redan beställt plattan. Ska försöka undvika att hitta fler låtar så jag har nån nytta av den...

Monday, September 01, 2008

Jaha

Då sitter man här som ett visset bär och det hela börjar likna misär... Han som sjöng dessa poetiska rader presenterade band på Eksjö stadsfest, här presenteras Kristofer Åström:Det är måndagen den 1 september och det är alltså höst. Festivalsäsongen kan således sammanfattas:

Popadelica 2 maj
Sweden rock Festival 4-7 juni
Ydre Countryfestival 5 juli
Way out west 8-9 aug
Eksjö stadsfest 30 aug

Hela 5 festivaler! Mycket mer än jag trodde faktiskt. Nu orkar jag inte skriva mer