Monday, March 31, 2008

Kvartalsrapport



Så var första kvartalet 2008 till ända och man kan konstatera att det tog sej på slutet. Kolla in denna strålande vårsol på Torsvik:

Och det finns bara små flämtande snödrivor kvar här och där. Härligt. Skivvåren har också kommit igång. Jag väntar spänt på min beställning från ett stort postorderföretag med mediainriktning…

Igår var det lite nostalgiskt i kategorin ”krogar-jag-brukade-besöka-på-nittiotalet”. Jag hängde med Torpaborna Stu och Patrik till deras hemkvarter och det blev lite Hocketittning på Palermo. Där spelade vi med Polska turister ett antal gånger 1994-95 och det blev ett par bärs också, då som nu. Bron var förresten assnygg på hemvägen som bilderna visar:

Friday, March 21, 2008

Taskig tajming

Ja vad kan man annat säga om att lägga påsken medan det fortfarande är vinter. Det har nåt med fullmånen att göra men allvarligt, ska saker styras av sånt 2008? Nu sitter en här med en påskhelg å vet knapps vad man ska göra med den. Och lönen kommer på TISDAG. Taskig tajming om nåt.

Monday, March 17, 2008

Hej mitt vinterland - vad gör du här?


Sunday, March 16, 2008

Vilket antiklimax

jag pratar såklart om melodifestivalen. Det var ju klart efter bara några menuters röstredovisning att de skulle bli perreli, och "fôlket" hade inte en chans att ändra på't. Sanna skulle ha vunnit, om det var LÅTEN som räknades. Och sångerskan oxå.

Jaja, ska bli skönt å slippa festivalandet ett tag nu. Det finns annat att tänka på, som att det är VÅR, en kall vår men solig. Snart blir den varm och solig. Och så ska vi äntligen spela in med Gimps from hell. Om det är ledigt i studion vill säga...

Jag blev inspirerad av unnarydarens blogg och ska ta en kôpp kaffe.

Saturday, March 15, 2008

Nisse på Huset












Sunday, March 09, 2008

Det finns en rättvisa

Carola åkte uuuuuuuuuuuuuuuuuuuut å de va så gott fast jag inte ens såg det, var på recensentuppdrag. Men, som rubriken säger så finns det rättvisa här i världen trots allt. Jag är inte världens största Nordmanfanatiker, men den här gången hade de en slagkraftig låt och förtjänade finalplatsen, så är det bara att nicka nöjt åt sakernas tillstånd.
Dessutom är jag numera frisk igen, vi ska ta tag i Gimps from hellprojektet och efter regn kommer vårsol. Nu är det oficiellt vår, kom ihåg var ni hörde det först!

Friday, March 07, 2008

Den inbillade friske

Idag trodde jag jag var frisk. Eller, jag lurade mej själv att jag var frisk, klädde på mig jobbarkläder, åkte till Biltema och köpte en ny lampa till skyltbelysningen på bilen, satte dit den och åkte på jobbmötet som vi har var fjärde vecka innan jobbet. Inte fan var jag frisk... Helt väck var jag. Det obligatoriska kaffet gjorde mest att jag fick hjärtklappning men resten av mig påverkades inte alls. Jag fick åka hem igen efter mötet å nu sitter jag här igen. Det är inte bara jobbigt att vara sjuk, det är tämligen långtråkigt oxå

Tuesday, March 04, 2008

Knegarn har feber och schlagerfeber

ja e sjuk idag. feber å ont i huvvet. Då får man lyssna på nick cave på myspace å surfa runt. De e mycket om melodifestivalen på nätet nu, med all rätt. Jag hoppas verkligen Nordman slår ut Carola och tråk-Andreas i andra chansen. Sen växer faktiskt Bengtzings låt, trots att det låter som hon sjunger "så kan det va" istället för "hur svårt kan det va". D blir ju lite skillnad....

Christer Sjögrens låt har funkat utmärkt på Wanteds senaste två gigs förresten.

Sunday, March 02, 2008

Knegarn är nervös

Besiktiga bilen imorrn. inte kul för en som har noll koll. Tänk om bilen är jättesönder fast jag inte märkt det. Ja kör den ju bara, lixom.