Sunday, March 25, 2007

Den Stora Skivaffärens död

Den Stora Skivaffären här i stan ska lägga ner efter nästan 15 år. Min fru påpekade att Den Stora Skivaffären inte är så stor till ytan men det är ändå den mest välsorterade skivaffären vi har haft den senaste tiden. Och den dyraste. Fullprisskivorna har legat och skrikit på 179-189 kr länge men i vintras hände nåt. Det blev en massa olika reor - 29/st, 4 för 100. sen 99 för alla fullprisplattor och nu som sista åtgärd halva reapriset. Kön ringlade lång därinne igår, intendenten på museet hade hittat en rejäl trave och på denna lade jag mitt eget senaste bidrag till skivfloden - ja det var Knegarn.

ja det var Den Stora Skivaffären det. Nätet och nedladdnigen blev dess fall, vinnaren blev den som inte köpte skivorna till fullpris. det känns lite sorgligt ändå...

Tuesday, March 20, 2007

Ute ur etern, kvar på webben

Stort tack till Mire, John och Lina för körsång med mera igår, det blev så bra som det bara kunde. Missade nån programmet så finns det här.

Wednesday, March 14, 2007

Here comes the sun

Detta ljusfenomen siktades på torsvikshimlen under måndagen. det avgav viss värme när vinden mojnade och har dykt upp varje dag under veckan. Idag var det läge att ta årets första cykletur till kulturhuset och repa inför radiospelningen.

Sunday, March 04, 2007

Knegarn på hotell

Här har vi spelplatsen på Huskvarna Stadshotell. Framför scenen fanns en dansant publik men bara två rätt stillsamma trubadurer. Egna låtar gick inte hem så värst, men väl valda covers gick verkligen hem. Stället passar nog bättre för coverbandet Wanted...

Friday, March 02, 2007

GIG - igen

Yes, arbetsveckan är slut och helgens arbete tar snart sin början. Imorrn spelar jag på Huskvarna Stadshotell med Tom från Temple Of Lola. Vi börjar kl 20 å lirar tills vi stupar

Thursday, March 01, 2007

Och så klämmer vi i allihopa...

Vi ska till Tranås och få folk att ha det skoj
Och kasta av vardagens gråa trista boj
Vi är här för vi gillar stället
Så kom igen och öppna spjället
Nu ska vi ut på rockens ocean ohoy!

Det är allt ni behöver kunna för att vara med i radio den 19 mars. Musiken finns ju på skiva och den har väl alla nu eller?

Annars: lingonline.jonkoping.se - sök på knegarn, låna.

Eller: http://www.tradera.com/auction/aid_38036995

Det är också så att jag SKA till Tranås, på Långfredagen är Knegarn förband till Pistolese. Det är givetvis på stället som låten handlar om, Pub Babar. Väl mött!