Sunday, February 26, 2006

Nu blir det bättre...

...sjunger Mikael Wiehe på sin nya platta. Och det blir det. Igår hamnade jag i en djup svacka efter 1 timme på krogen. Jag började fundera på om jag verkligen ska hålla på med musik - men vad fanken skulle jag göra istället??? Idag repade jag inför nyss nämnda plattinspelning och det lät - riktigt bra! Särskilt med tanke på att jag har varit förkyld sen krocken. Så nu jävvlar. I morrn börjar skolan efter långpraktiken, då ska jag prova mariebos nya pizzeria. Och på onsdag inträder vårmånaden mars och jag tror vi ska ha klassfest oxå. Så nu blir det bättre, som Wiehe säger.

Låtval

Nu har jag valt ut ett gäng låtar som jag ska försöka spela in i Tellus studio. Hela listan finns här

Thursday, February 23, 2006

GAMMAL OCH TRÖTT...?

Jag läste precis några skiv- och konsertrecensioner som jag skrev i början av min recensentbana d v s 99-00 när jag skrev för nätfanzinet Popöga och nät- och pappersutskicket Pophora (som senare blev Sveriges Jerusalem) och man kan ju konstatera att de recensionerna är betydligt elakare och sämre underbyggda än mina nutida alster. Men är det bra eller dåligt då? undrar vän av ordning. Både och, va? Man får ju tycka vad man vill bara man kan argumentera för det. Fast det är roligare med en text som dryper av sarkasmer och ironi, utan förmildranden. Eller så var det roligare då. Eller så passar inte sådana texter i Tidningen. Jag kanske inte är så mycket äldre och tröttare ändå. Men förkyld är jag som bara jäsiken. Nu har jag sett klart Heartworn Highway och den var mycket bra. Tack för det tipset, Utan Prefix-Dan!

Monday, February 20, 2006

Tillbaka

Jag har en räknare till min blogg som skickar mejl en gång om dan och de senaste dagarna har jag inte haft några besökare. jag tror det beror på att jag inte har skrivit nåt nytt på ett tag. Fast jag kommenterar ofta Mia Friedners blogg. Nu skriver jag iallafall för det har hänt lite grejer. jag har krockat, klippt mej och blivit förkyld. I ungefär den ordningen. Förkylningen har lurat några dar, men krocka har man väl inte tänkt att man ska göra.

Som tur var var det inte mitt fel, och som tur var blev bara bilarna skadade, bortsett från lite värk hos vissa. Det var på gamla e4an vid utfarten från bratteborg. En bil står snällt och väntar på utfarten - tror jag. helt plötsligt kör han bara ut rakt framför mej. jag bromsar och svänger höger men det är halt så jag lyckas inte sakta ner så mycket. vänstersidan på fronten träffar hans bakskärm. Vilken tur det inte var dörren! Den unge grabben som körde den andra bilen tog på sej ansvaret, han såg inte min bil. Det var skönt att inte jag klantat mej, jag övningskörde ju med min syrra så hade jag gjort fel hade hon fått skiten. Vi gjorde skadeanmälan, ringde en bärgare som hämtade bilarna och nu får försäkringsbolaget göra sitt. Det sura är ju att det kunde lika gärna varit mitt fel. Bilkörning är inte min grej. Samtidigt är detta ännu en erfarenhet som bilist, hur absurt det än kan låta. Det kunde ju trots allt gått mycket värre

Saturday, February 04, 2006

Gå på revy

Vi var på Nyårsrevyn idag. Jag har aldrig vart på revyn innan, och det är egentligen fördjävligt. för jag känner några som är med. Jonas som var med i Mellow Delivery, Johan som var med i Polska Turister och så Conny som har spelat in både Bygden, Dexter och Mirrormaze i Matchtown Studio. men nu har jag vart på revyn. Det var rätt skoj faktiskt.

Friday, February 03, 2006

Varför skriver han inget om rockpartys artistsläpp som han har tjatat om så mycket?

Nä jag tycker det var ett rätt lamt artistsläpp. Hade hört rykten om Belle & Sebastian men det blev ju inte med det. Än.